呢間邊爐已經去過幾次,次次水準都keep到🤤 由湯底到配料再到小菜都無失望過🙈今次試咗海底椰雞鍋底🥥🐔 湯滾咗之後先至落雞件,幾分鐘之後再熄火焗3分鐘👀 啲雞滑到不得之了,而且一啲都唔肥,啖啖肉!湯底有椰子嘅清甜之餘,仲非常之Creamy 👅👅 要小心未開始打邊爐就清晒成個湯底🫣今次想試多啲唔同牛嘅部位,就叫咗🐮牛魔王手切本地肥牛拼盤。💁🏻‍♀️如果唔係就可以嗌極品本地肥牛~都好正!椒鹽炸粟米🌽都係老闆推介之一!其他地方都比較少見😆 上碟嗰陣時已經切好晒一條條,係方便入口嘅size💜 好貼心💓 粟米唔會炸到好乾,食落粒粒都仲好飽滿香甜!配埋椒鹽炸蒜一齊食💯💯酸薑皮蛋🦆🥚都係我每次黎必點之一!呢度酸薑係用日本子薑嚟醃,食落好清爽一啲都唔死辣🫶🏻 加埋糖心皮蛋,簡直就係perfect match💕仲叫咗好多野😂不過掛住食無影相🤪你地都快啲嚟試吓啦

牛魔王手切肥牛本地拼盤

椒鹽超甜粟米