好多年冇黎二世祖啦💛仲記得個陣黎食風暴薯條同爆脆牛柳都好出色! 今次黎食都keep到個水準😎特別想推介比大家既係✨檸檬牛油蜆 $98見價錢唔太貴 估唔到都幾多隻😛寫比明每日新鮮採購~蜆肉大大粒都幾飽滿 重點係個湯熱辣辣非常鮮甜🤩落左檸檬之後感覺仲新鮮又開胃! ✨慢煮加拿大豬鞍架配特色酸梅蛋黃醬 $198呢個豬鞍CP值都幾高😝出面啲cafe通常都要2xx-3xx 呢度唔洗200就食到啦~豬鞍好味之餘 仲有埋薯蓉配菜絕不馬虎 擺盆靚 個菇夠厚身好食👍🏻✨明太子櫻花蝦配青瓜絲扁意粉 $138明太子櫻花夠足料 撈埋青瓜絲冇咁膩 係少見既配搭~如果set高少少個價有多啲材料例如蝦會更吸引😆✨特濃宇治抹茶白朱古力奶 $48幾年前飲特濃朱古力已經覺得好正! 今次呢個抹茶白朱奶都好香抹茶味又唔會太甜😋如果有得外賣就好啦😝

✨檸檬牛油蜆 $98

✨慢煮加拿大豬鞍架配特色酸梅蛋黃醬 $198