餐廳: Greenhouse
資訊:

2020-06-30 339 瀏覽
星期五晚上約左三五知己傾返晚~女仕們志在傾心事,所以決定食呢間多國菜,梗有一款啱你食嘅餐廳!6:30入座侍應話用餐時間個半鐘,坐底睇左好耐成本書咁厚嘅menu 真係好多好多選擇~ 疫情期間冇膠板相隔,不過坐位濶落,完全冇問題。侍應好有禮貌~讚!🦆♨️鴨肉湯河粉配温泉蛋$118 一人前嘅湯河我地分左3小碗都啱啱好,鴨肉份量足,湯河爽口,湯頭香濃,配菜都多,抵食!🦑 酥炸黑椒魷魚配韓式泡菜醬 $78 呢個小食一邊傾計一邊食真係一流,酥炸小小油,黑椒辣辣地好香口,韓式泡菜醬好味,魷魚係一口size ,啱哂懶人,份量適中,推介!🍗  雞翼配青檸檬香茅秘製森巴醬 $78 我一向不太好雞翼,上菜後一陣先動手,可能凍左少少皮比較硬,切開雞翼心有小小紅,我最怕食雞翼就係咁!所以冇再食,味道還可以。🍄🍚 松露焗豬飯 $118呢個焗飯最同張圖唔一樣,唔知係我叫錯定佢黎錯!面一層超厚嘅芝士實在嚇左我一跳!豬肉片好似有 3-4片 至於松露飯係好薄好薄嘅一層飯!如果飯同芝士嘅份量調返轉會好D! 最後讚一讚杯荔枝茶好好飲!

🦆♨️鴨肉湯河粉配温泉蛋$118

🦑 酥炸黑椒魷魚配韓式泡菜醬 $78

🍗  雞翼配青檸檬香茅秘製森巴醬 $78

🍄🍚 松露焗豬飯 $118

最後讚一讚杯荔枝茶好好飲!
酥炸黑椒魷魚配韓式泡菜醬
雞翼配青檸檬香茅秘製森巴醬