2015-06-29 4821 瀏覽
安定呢間芝味鳥應該十年都有,野食真係好吃過M記,不過兩睇,因為佢呢間無薯條,反而有每次都炸到好香既炸雞。今次叫左個皇牌套餐,其實佢既分類只係份量既分別,分別都不太大。不過我奉勸男人就叫皇牌,否則就會唔夠食。佢每日的粉面套餐都是有分別的,今次都叫左個海鮮焗飯,因為由小到大食左咁多年既經驗,除在焗飯,其他外賣都不太好吃。海鮮焗飯的料次次都好足,加上佢焗到D白汁有少少燶燶地,味道一般,但我就食哂。另外叫左個十年都一樣既忌廉磨菇粟米湯,味道似金寶湯,料足,粟米入面最有營養個粒芯都起到,不過去到最底永遠都有D粉狀既感覺,睇黎佢地落生粉落得太多。炸雞睇黎係呢間店既招牌菜,永遠隔15分鐘,拎番屋企都會仲香、仲熱、仲脆。不過缺點就係你會見到炸雞先生滴油,不過幾岩我口味,因為佢雖然油,但係好乾身,好脆好熱。不過外賣次次都要等4-5個字,好慢,因為佢樓面得1個人,入面個廚房就得3個人,我都慣了,玩玩下手機都過左。

反而有每次都炸到好香既炸雞

不過我奉勸男人就叫皇牌,否則就會唔夠食。

佢每日的粉面套餐都是有分別的,今次都叫左個海鮮焗飯,

不過去到最底永遠都有D粉狀既感覺,睇黎佢地落生粉落得太多。

2015-06-28