出街買完野,餓住又急住meet朋友,所以搵左呢間外賣自取一於去到friend度先開餐鋪頭外觀好clean, 店內都好neat, 係舒服嘅感覺吸引左我入去staff都好有禮貌~今次Order左份「紅燒燉牛腩」set再跟餐加左杯「蒟蒻球白桃烏龍」,少冰!要養生比我預期準備得快啲野食~岩晒,我打晒鼓啦隔左15分鐘,打開仲係熱嘅一紅一白蘿蔔,我nono紅嘅lol比左朋友,佢話都ok~白蘿蔔夠汁唔會太多渣~佢仲拍左片薑,又係啲養生原素對於我來講,haha重點係牛,last but not least! 唔會鞋,呢樣好緊要lol, 同埋唔會太多肥膏,係開心嘅!味道唔會太咸成set係咁樣,外賣黎講都好ok啦其實呢小碟開胃菜我幾like好輕微嘅bb麻辣,少酸,有應有的爽,佢好成功咁更開左我嘅胃呢杯少冰嘅「蒟蒻球白桃烏龍」都好岩我口味,茶味濃,雖然少左冰,但唔會太甜,加埋粒粒蒟蒻好QQ,好開心
出街買完野,餓住又急住meet朋友,所以搵左呢間外賣自取
一於去到friend度先開餐

staff都好有禮貌~

比我預期準備得快啲野食~岩晒,我打晒鼓啦

紅燒燉牛腩

隔左15分鐘,打開仲係熱嘅

成set係咁樣,外賣黎講都好ok啦

開胃菜

其實呢小碟開胃菜我幾like
好輕微嘅bb麻辣,少酸,有應有的爽,佢好成功咁更開左我嘅胃

跟餐蒟蒻球白桃烏龍

好QQ,好開心