餐廳: 一鍋堂 (XX Arcade)
資訊:

2020-03-03 169 瀏覽
想食火鍋但又怕疫情嘅問題唔想出街,最好就喺留係屋企打邊爐,一鍋堂今個月三月份推出左外賣自取或者送貨外賣火鍋,我自己揀咗個二人份量嘅餐✨日月魚蟲草花饗螺湯 ✨好正👍🏻✨黃金炸魚皮✨蛋黃味濃郁香脆✨黑松露手打墨魚滑🦑✨唔馬虎真係有黑松露墨魚滑彈牙又滑✨孜然雞丸 ✨孜然配雞肉配搭很新鮮✨西洋菜餃🥟✨好健康唔會太油膩✨海蝦🦐✨海蝦好新鮮夠彈牙✨帆立貝✨細細粒容易食✨白膳片🐟✨打邊爐必食✨麻辣撈雞柳✨軟滑可口✨真係花膠✨厚身大塊,食得兩塊膠原增生✨蟹棒🦀✨✨美國安格斯牛板腱🐮✨脂肪分布七比三唔會太肥,口感比較實,牛味都比較重✨超甜粟米🌽雜菜盤🥬✨食得太多肉都要食返啲蔬菜調節下✨洛神花茶🧃✨熱辣辣嘅時候飲洛神花酸酸甜甜好開胃✨冰糖燉檸檬🍹🍋✨呢個係自家製嘅檸檬冰糖燉檸檬糖味不算太甜,清新可口,啱我口味✨✨自家製胡椒麵🍜✨超重胡椒香味麵質爽身彈牙,依個值得推介 ✨稻庭烏冬🥢✨質感軟滑好滑細心到預備埋✨醬油,椒絲,蒜茸,葱花🤩✨仲有外賣餐具公筷及即棄筷子🥢牙籤,膠碗,濕紙巾👍🏻✨跟餐免費奉送自家製冰糖燉檸檬 1樽✨滋陰潤喉 ,啱而家呢個時候飲,好窩心

想食火鍋

✨海蝦🦐✨海蝦好新鮮夠彈牙
✨帆立貝✨細細粒容易食
✨白膳片🐟✨打邊爐必食
✨麻辣撈雞柳✨軟滑可口
✨真係花膠✨厚身大塊,食得兩塊膠原增生

✨蟹棒🦀✨
✨超甜粟米🌽雜菜盤🥬✨食得太多肉都要食返啲蔬菜調節下

✨洛神花茶🧃✨熱辣辣嘅時候飲洛神花酸酸甜甜好開胃

✨自家製胡椒麵🍜✨超重胡椒香味麵質爽身彈牙,依個值得推介

✨稻庭烏冬🥢✨質感軟滑好滑

細心到預備埋
✨醬油,椒絲,蒜茸,葱花🤩✨
仲有外賣餐具公筷及即棄筷子🥢
牙籤,膠碗,濕紙巾👍🏻
✨跟餐免費奉送自家製冰糖燉檸檬 1樽✨
滋陰潤喉 ,啱而家呢個時候飲,好窩心
花膠
日月魚蟲草花饗螺湯