2022-05-29 1129 瀏覽
全個新城市廣場不論一 二 三期都多左餐廳進駐而且外賣又有 堂食又有 手調飲品都有今次依間位置係新城市一期 係Uniqlo扶手電梯落去 轉右一路直行 見到有圍封既板上面都有指示 白色簡單門面 一眼望哂有個大冰櫃係中間 左邊就係一排雪櫃啦 但今日係食完晚飯消化下周圍行而發現到 當時8點9 但店舖閂9點 所以熟食基本上係無得試 因為廚房已經收左爐 所以得返如圖下面既冷食 而佢地有分外賣盒size 大 中 細 而每款小食價錢牌都清晰寫住 唔使逐款問鵪鶉蛋( S size) $50咁第一次試同埋鵪鶉蛋食太多都係唔好 所以揀左細盒 佢地好貼心 因為怕汁會瀉出黎 所以再有塊膠膜係面先冚蓋 !返到去一開 原來唔止有鵪鶉蛋仲有厚身切粒既冬菇同蒜頭 不得了細盒既份量其實都唔算少 起碼有廿粒 個汁幾好味清清地好似昆布湯咁 啲蛋同配料完全入哂味 好食新鮮辣泡菜 (S size)$30泡菜有分3款 有泡菜 新鮮辣泡菜 蘿蔔泡菜我就鐘意有少少辣味既泡菜 所以揀左中間個款一打開個盒係裝滿哂 仲聞到好香辣味食左啖啲泡菜好爽 仲食到粒粒辣椒用黎陪飯或者麵食真係好開胃 唔錯💛想試熱食就唔好遲過8點半啦 再望多次餐牌有蛋卷
全個新城市廣場不論一 二 三期都多左餐廳進駐

我就鐘意有少少辣味既泡菜 所以揀左中間個款
一打開個盒係裝滿哂 仲聞到好香辣味
食左啖啲泡菜好爽 仲食到粒粒辣椒
用黎陪飯或者麵食真係好開胃 唔錯

💛想試熱食就唔好遲過8點半啦 再望多次餐牌有蛋卷真係好吸引 下次要早啲試
2022-05-26
外賣自取