2020-09-28 19 瀏覽
🔱今次要介紹嘅食物就係位於上環!📜”La Casa Bistro (上環)📌 地址:上環文咸東街2號地舖🕐營業時間: 1100-2100🍽分店地區:上環📝評價💬📢1️⃣曬冷牛餐配芝士薯條 $1122️⃣傻豬豬配香脆雞翼$98好耐冇食burger😆😆😆真係好興奮❤️❤️個包真係好厚放入口一啖都咬吾矖😂😂😂D汁又滴晒出嚟😂😂真係好Juicy不過食到個人好攰😂又要睇住啲汁會唔會滴到周圍都係又驚個包啲餡跌出嚟😂😂😂所以食得真係有啲狼狽😂😂不過都只係個包做得太豐富先會咁🤩🤩🤩牛扒真係好正 真係啖啖肉😋😋😋芝士薯條個芝士醬一般 好潔 成舊芝士咁😇我覺得ok 點少少都可以慢慢食😛但朋友們食一下就夠了☹️ 雞翼趁熱食就100分🤩🤩環境方面感覺好chill好似去左外國咁😎燈光又有情調🥳很喜歡🤩KS評分 5分最高🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️歡迎餐廳合作/試食🥰 可DM聯絡📩

🔱今次要介紹嘅食物就係位於上環!
📜”La Casa Bistro (上環)
📌 地址:上環文咸東街2號地舖
🕐營業時間: 1100-2100