1️⃣⭐️Feathered Egg⭐️$138 (8/10)唔好以為細碟,男仔食完都話夠晒飽🤣 睇落好似Pulled Pork,但其實係Duck Ragu🦆 加入咗Chorizo同芝士,好香口😚 配合太陽蛋同Flat Bread,完全係brunch嘅感覺💕 2️⃣ EFT $138 (7/10)苦惱咗好耐要叫呢個定係Peachy Panna Cotta🤔但感覺呢個cp就啲所以揀咗佢🤪 原來係又係french toast又係brioche😳 雖然有少少乾,但口感幾鬆軟🥳 無諗過中間會有個Rhubarb Sorbet🍨雖然一凍一熱幾好,但搞到個toast有少少水🥺 配合埋唔同嘅水果,同旁邊嘅白朱古力,鍾意甜野嘅一定要叫🥰 3️⃣ Orange, Mango, Passion Fruit $40 (7/10)一聽哩個組合就知夠晒refreshing 😍 橙同芒果味幾濃郁😛 個底仲有熱情果籽,可惜唔係飲到熱情果味🥺 佢地嘅果汁提倡唔加糖,所以飲到生果嘅自然甜味👍🏻4️⃣ Watermelon, Ginger, Orange, Mint $40 (6/10)西瓜加薄荷就聽過,但加薑真係第一次

Feathered  Egg

EFT

2️⃣ EFT $138 (7/10)

西瓜加薄荷就聽過,但加薑真係第一次見😗 冇加糖,飲落偏淡,有西瓜嘅清新感👍🏻 但無乜橙味😭 但哩個組合太特別,唔係人人啱🤣

$150 (早餐)
Feathered  Egg
EFT