雖然好多人同我一樣啱啱去咗一兩轉日本,但始終唔夠喉!我今天到訪了荃灣一間夏祭主題既日式火鍋「牛陣」與友人品嚐這頓豐富晚餐有得又有得玩❗餐廳員工殷勤有禮,入座時已經定好套餐並提供QR code點餐,而且追加食材上菜迅速!餐廳座位寬闊,裝修仿似在日本餐廳用餐般,而自助吧擺放火鍋配料及熟食非常整潔!⭐️90分鐘夏日蕃茄壽喜燒套餐 - 日本產黑毛和牛放題🍅 夏日蕃茄壽喜燒鍋呢個期間限定既湯底以蕃茄配以口感清爽既夏野菜如蓮藕冬瓜再加上壽喜燒而成,食落甘甜加小小酸既蕃茄味,鮮香味濃配任何食材都非常匹配。🥩肉食今次呢個套餐首先送上日本產黑毛和牛,仲有北海道四元豚以及歐洲產牛舌,以上肉類除咗無限追加外,仲有來自澳洲產特上長期穀飼牛及嚴選牛肉等等俾你㨂,每樣肉類都非常爆汁特別喺和牛入口有熔化感同油香四溢!🥟海鮮配料及小食仲有仲有其他海鮮配料包括帶子,青口,鳳尾蝦,生蠔,蝦滑,仿蟹棒,魷魚仔及墨魚等。熟食方面有日本小食日式章魚燒和黑糖麻糬等等。🥤飲品及雪糕飲品方面包括咗自家制冷泡茶以及罐裝汽水特飲如清熱檸檬飲等任君選擇。而甜品方面,我們選了最喜愛既Häagen-Dazs雪糕任食既,仲有四種口味俾你任食包括朱

⭐️90分鐘夏日蕃茄壽喜燒套餐 - 日本產黑毛和牛放題

🍅 夏日蕃茄壽喜燒鍋

🥩肉食

🥟海鮮配料及小食
仲有仲有其他海鮮配料包括帶子,青口,鳳尾

🥤飲品及雪糕
飲品方面包括咗自家制冷泡茶以及罐裝汽水特飲如清熱檸檬飲等任君選擇。而甜品方面,我們選了最喜愛既Häagen-Dazs雪糕任食既,仲有四種口味俾你任食包括朱古力同咖啡味等完美結束精彩一餐!

記住唔好就咁走咗去,食滿額仲有夏祭限定拉繩小遊戲,奬品除咗零食仲有現金卷俾你下次再食過!
2023-08-06
  • 壽喜燒