2023-07-17 199 瀏覽
有幾個月無黎啦。。GᗯEE一出新野都會過黎走轉😋😋再加埋今日打風。。唔小心咁多左日假✌🏼✌🏼最重要佢今日有開到。。緊係去走轉啦。。佢自上次聖誕節限定出左個ᑕIᑎᑎᗩᗰEᒪ ᖇᑌSTY。。面佢上而有塊蘋果乾。。佢個塊蘋果乾好食到成日回味。。今年夏天佢又出限定。。今次又係開蘋果🍎事。。所以又係必飲之算。。上星期大家都經歷左超熱嘅一個星期。。但你一飲完呢杯蘋果澤箍池之後。。一定透心涼。。佢用咗三種唔同嘅蘋果切碎再加埋ᗯᕼISKEY去煮成蘋果蓉。。再加埋梳打水同埋雪糕。。仲有1塊蘋果乾。。一睇完介紹之後飲完杯野之後成個人即刻涼晒。。呢杯就係無咖啡嘅飲品。。我都叫到杯有咖啡嘅😋😋為咗透心涼我又叫咗杯有雪糕嘅咖啡😏😏佢之前出咗杯ᗩᖴᖴOGᗩTO。。我一直都冇時間去試吓。。今次就一次過飲埋佢😁😁佢呢度嘅咖啡我都覺得好好飲。。再加埋雪糕上去。。熱又大少少凍苦又大少少甜😏正‼️話明係限定就要早少少嚟啦😋😋..🍎ᗩᑭᑭᒪE ᒍᗩᑕᑌᘔᘔᘔIII🍨ᗩᖴᖴOGᗩTO..📍 Gwee Coffee & More (上環)上環太平山街1號地舖..@gwee852..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=
有幾個月無黎啦。。
GᗯEE一出新野都會過黎走轉😋😋
再加埋今日打風。。唔小心咁多左日假✌🏼✌🏼
最重要佢今日有開到。。緊係去走轉啦。。
佢個塊蘋果乾好食到成日回味。。
今年夏天佢又出限定。。今次又係開蘋果🍎事。。
所以又係必飲之算。。
再加埋梳打水同埋雪糕。。仲有1塊蘋果乾。。
一睇完介紹之後飲完杯野之後成個人即刻涼晒。。
呢杯就係無咖啡嘅飲品。。我都叫到杯有咖啡嘅😋😋
為咗透心涼我又叫咗杯有雪糕嘅咖啡😏😏
話明係限定就要早少少嚟啦😋😋
🍨ᗩᖴᖴOGᗩTO
📍 Gwee Coffee & More (上環)
上環太平山街1號地舖
@gwee852
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#gwee#gwee852#tsukimibakery#centralfood#sheungwanfood#creammocha#上環cafe#中環美食#上環美食