·Shari Shari Kakigori House氷屋🧊🍧夏日熱辣辣食冰消暑好方法😍😍👍🏽🧡🧡🧡🧡🧡~~~~~~~~·1️⃣宇治金時味($90)*宇治金時味嘅綠茶味🍵好香茶味,又唔會話有甜味,頂頭有啲紅豆蓉,同幾粒白玉,白玉嫵媚嘅要配埋紅豆蓉食,食到冰既中間入邊仲有紅豆蓉,令到啲冰食落有甜味,紅豆配綠茶真係絕配😋😋👏🏽👏🏽👍🏽👍🏽👍🏽*另外會有煉奶配埋,如果覺得唔夠味道或者想甜啲香啲嘅,都可以加啲煉奶落冰度食,都唔錯嘅味道😋😋🤤🤤🤤(score: 4/5)·2️⃣蕨餅($48)*蕨餅黃豆粉略嫌唔夠多,食落都煙韌既,但都略嫌未夠煙韌,一碟有六舊左右,另外有黑糖漿配點,配埋黑糖漿識落都唔錯👍🏽👍🏽😋😋😋(score: 4/5)•·其他:*店舖建議20秒內完成打卡,小編過咗20秒,白玉係個頂到都好快跌咗落嚟😂😂*假期時段預要排隊,等大概半個鐘左右嘅時間,仲有好多唔同味道嘅口味可以選擇,但小編就認為價錢偏貴,小編未必會再花$100加要排隊咁食冰,性價比偏低🤭🥲🙈··-評分👑賣相:✨✨✨✨✨味道:👅👅👅👅價錢:💰💰💰💰💰推介:⭐️⭐️⭐(5分滿分)~~~~~~~~~~
Shari Shari Kakigori House
氷屋🧊🍧
夏日熱辣辣
食冰消暑好方法😍😍👍🏽
🧡🧡🧡🧡🧡
~~~~~~~~
1️⃣宇治金時味($90)
(score: 4/5)
2️⃣蕨餅($48)
(score: 4/5)

其他:
評分👑
賣相:✨✨✨✨✨
味道:👅👅👅👅
價錢:💰💰💰💰💰
推介:⭐️⭐️⭐
(5分滿分)
~~~~~~~~~~
蕨餅
蕨餅