招聘中
2天前
2天前
3天前
5天前
更多筍工 (7)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2020-05-28 202 瀏覽
食咩都好見到有撈麵,諗都唔會諗一定叫撈麵黎食🤤 譚仔三哥新出咗酸辣撈薯粉🍜 又撈麵又薯粉,大愛呀🤤🔸 酸辣撈薯粉 $39有豬耳、雲耳、薄脆、同青瓜絲,再配合譚仔三哥獨家酸辣汁,加左$6要埋墨丸。薯粉煙靭又彈牙同酸辣汁好夾,而且配合埋d配料好有口感 😬預設咗既辣度係5小辣,唔好聽到5小辣就怕怕😂 薯粉加辣好岩夏天嘅時候食,辣得黎令我好開胃呀!5 小辣都接受到,下次挑戰增加辣度先🌶食呢個餐有埋一次性圍裙,太貼心啦😆咁岩我著左白色衫,著左圍裙我就可以放肆咁撈勻啲都唔怕整污糟件衫啦😎 .仲新出咗兩款特飲🔸蜜桃乳酸有2大塊蜜桃係入面🍑正~🔸鹹檸梳打檸檬再吉住原粒脆梅 ,飲落鹹檸味好出。食咗酸辣野再飲一啖~哇...解渴潤喉又令口腔嘅辣味消失咗咁

🔸 酸辣撈薯粉 $39
又彈牙同酸辣汁好夾,而且配合埋d配料好有口感 😬

仲新出咗兩款特飲
🔸蜜桃乳酸
有2大塊蜜桃係入面🍑正~

🔸鹹檸梳打
檸檬再吉住原粒脆梅 ,飲落鹹檸味好出。
食咗酸辣野再飲一啖~哇...解渴潤喉又令口腔嘅辣味消失咗咁