2023-07-16 661 瀏覽
今晚黎咗牛氣打邊爐,經過咁多次真係第一次食🤣星期五放工嚟Happy Friday,都真係好多人等位,攞咗飛喺門口度等咗成一個鐘咁濟🥲朋友話一定要食壽喜燒湯底,果然冇介紹錯!🥹湯底勁甜,配埋牛肉食,真係一流🤩今次我哋選嘅套餐係美國肩胛肉眼,每人大概HKD$300 (連加一)。我個人覺得好似比起出邊食火鍋放題貴啲啲🤔不過值得一試✨其他配料嚟講一般,我哋都係攞蔬菜,丸,餃子嗰啲,唔算太特別。如果話想食壽喜燒湯底,嚟呢度可以試吓👍🏻最後,想俾返少少comment,就係店員服務態度有少少唔太好,因為同行有一位大肚朋友,我哋都主動問大概仲有幾耐,佢都有啲唔耐煩話再等吓啦有咁多人(感覺冇嘗試協助),不過我哋都明白真係太忙啦,可以理解嘅🙈

2023-06-30