招聘中
薪金面議
28天前
薪金面議
28天前
歡迎follow @eatwifme2k24 睇片!𝟏𝟏/𝟎𝟏/𝟐𝟎𝟐𝟒|𝟏𝟖/𝟎𝟐/𝟐𝟎𝟐𝟒2024嘅我依然鍾意三文魚同甜品💕今日一齊睇下壽司郎呢期新品!😙 ♡ ⋆⁺₊⋆ ᙏ̤̫ ⋆⁺₊⋆ ♡ ⋆⁺₊⋆ ᙏ̤̫ ⋆⁺₊⋆ ♡ 1️⃣ 生松葉蟹腳 ($27) ✦︎✦︎✦︎✧︎✧︎ 成條蟹腳上枱🦀都符合商品說明條例!味道就中規中矩啦💁🏻‍♀️ 2️⃣ 士多啤梨吉士忌廉卡達拉娜($22) ✦︎✦︎✦︎✦︎✦︎本身以為係期間限定,但一個月後依然見到佢 👀👀佢分成上面士多啤梨🍓+下面吉士忌廉味兩層🍦士多啤梨味唔算太甜💕配埋焦糖脆殼啱啱好!不過最鍾意都係原味卡達拉娜🥹🩷希望原味快啲回歸! 3️⃣ 三文魚腩配蘋果飛魚子($12) ✦︎✦︎✦︎✦︎✦︎ 返場啦返場啦!係我嘅最愛項目✨✨滑溜溜嘅三文魚+爽脆清甜嘅蘋果片好配!🍎 4️⃣ 特盛三文魚(刺身) ($39) ✦︎✦︎✦︎✦︎✦︎ 一次過食一堆三文魚太爽啦!🫶🏼配埋海帶+豉油一齊食充滿鮮味~而家已經成為每次必嗌項目😼 5️⃣ 特盛三文魚(壽司) ($39) ✦︎✦︎✦︎✧︎✧︎ 壽司郎本身有特盛三文魚刺身,而家有埋壽司版本!成座山仔咁高嘅三文魚巧吸引😍😍但同刺身冇乜分別🤔想食多嚿飯可以嗌嚟試~ ♡ ⋆⁺₊⋆ ᙏ̤̫ ⋆⁺₊⋆
歡迎follow @eatwifme2k24 睇片!
𝟏𝟏/𝟎𝟏/𝟐𝟎𝟐𝟒|𝟏𝟖/𝟎𝟐/𝟐𝟎𝟐𝟒

2024嘅我依然鍾意三文魚同甜品💕
今日一齊睇下壽司郎呢期新品!😙

1️⃣ 生松葉蟹腳 ($27) ✦︎✦︎✦︎✧︎✧︎

成條蟹腳上枱🦀都符合商品說明條例!
味道就中規中矩啦💁🏻‍♀️

本身以為係期間限定,但一個月後依然見到佢 👀👀
佢分成上面士多啤梨🍓+下面吉士忌廉味兩層🍦
士多啤梨味唔算太甜💕配埋焦糖脆殼啱啱好!
不過最鍾意都係原味卡達拉娜🥹🩷
希望原味快啲回歸!

返場啦返場啦!係我嘅最愛項目✨✨
滑溜溜嘅三文魚+爽脆清甜嘅蘋果片好配!🍎

一次過食一堆三文魚太爽啦!🫶🏼
配埋海帶+豉油一齊食充滿鮮味~
而家已經成為每次必嗌項目😼

壽司郎本身有特盛三文魚刺身,而家有埋壽司版本!
成座山仔咁高嘅三文魚巧吸引😍😍
但同刺身冇乜分別🤔想食多嚿飯可以嗌嚟試~

生松葉蟹腳
士多啤梨吉士忌廉卡達拉娜