2023-06-05 283 瀏覽
🌕Hello我係Moon🌕又嚟到旺角東MOKO搵嘢食,朋友仔話去Aburi食嘢喎,😝我諗咗好耐到底係邊間😂見到面後佢就帶我去3樓丸十あぶり牧場食嘢,😳依度除咗壽司仲有燒肉食!🥳佢話依度佢嚟過好多次㗎啦!😂其實我之前都係食壽司同埋丼飯為主,😛今次食燒肉真係第一次!🤣和牛紐約客,😍依個部位油花較少且分布均勻細緻,🤭唔會好似肋眼牛排有整塊嘅油脂!😆依個部位運動量較多,🤤所以肉質比較緊實,😳口感軟嫩中又有嚼勁,🥳口感同肉味都係有驚喜嘅!😍壽司盛就唔多講啦!🤣高質又新鮮,我同朋友share食,😝海膽就歸佢啦!🥳畢竟佢係一個海膽忠實粉絲嘛!😂🌕最後MoonMoon真係幾滿意依間日式料理,壽司好食,燒肉都有驚喜,下次會再嚟食!🌕
🌕Hello我係Moon🌕

燒肉拼盤