餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

2019-09-24 795 瀏覽
依間曾經係我係元朗食壽司刺身既最愛,因為魚生水準夠新鮮又好食,甘耐無食,覺得水準好似有下降叫左一款自選丼,一個壽司梅沙律同湯係一定有三文魚湯,三文魚仍然有少少魚味,蘿蔔夠甜,係個湯油左少少,飲哂成碗會有d 滯沙律正常,茶碗蒸d 料都係蟹柳個d 假海鮮。。蛋無乜蛋味,而且偏硬身自選丼叫左三文魚,北寄貝同蝦三款刺身都好新鮮,好好味,而且三文魚都算厚切,係個飯差少少,少左珍珠米個種甜米香壽司梅一睇三文魚就知唔得,隔離三件大家都有眼睇啦。。主打壽司刺身。。睇個樣都知水準跌左帶子,蝦係ok但見到甘樣,都係係元朗搵過第二間食

叫左一款自選丼,一個壽司

沙律同湯係一定有
三文魚湯

沙律,茶碗蒸

自選丼飯

自選丼叫左三文魚,北寄貝同蝦

壽司梅

帶子,蝦係ok

但見到甘樣,都係係元朗搵過第二間食
2019-09-22
三文魚湯