2023-06-15 63 瀏覽
今日即興相約閨蜜飯聚😊幸好身邊的同事有好介紹!Spring Chickens Fajitas $188春雞鐵板上~面上有好多配料醬汁🤤再跟墨西哥餅,同三款醬料~食法同扁皮鴨差不多😂但這個係墨西哥風味,大家妨一試,有唔同肉類選擇㗎!Mexican Beef Taco Salad $138分量充足~牛肉碎,蕃茄,紅蕃石榴,乳酪,仲要有我鍾意食嘅牛油果🥑一齊拌勻食!同平時食開的沙律味道好有分別,這個酸酸甜甜,好適合係,開胃前菜👍Crispy Fried Fish Tacos $142店員推介~薄薄Taco包住炸魚,椰菜絲,青檸汁辣醬汁,好豐富好惹味😋值得一讚,炸魚非常香脆👍Mojito $98Big Bang $88✨同事有講過必定要試這裏的Cocktail,得確無論賣相味道,都是到不錯的!尤其Big Bang~賣相靚靚
今日即興相約閨蜜飯聚😊幸好身邊的同事有好介紹!

Spring Chickens Fajitas $188
春雞鐵板上~面上有好多配料醬汁🤤