一年前就嚟試過,覺得好好食所以今次又嚟左😍 一樣份量十足😎 佢分兩段時間營業🈺️,我哋喺第二段時段啱啱開個陣,夜晚6點到就唔洗等位✨🙈 服務員態度都好好👍🏻~那個滷排骨便當🍱 $𝟞𝟞一上枱真係吓親,塊豬扒大過我塊面🤣完全遮住晒下面啲配菜🙈面頭淋滿左滷水汁,本身以為會好咸又搞到塊豬扒會唔脆🫣 點知仲keep 到勁脆,調味啱啱好而且豬扒超鬆軟,完全唔鞋😚下面啲配菜都好足料架✨有焦糖玉子 — 甜甜地嘅玉子燒咁麻辣粉絲 —我嘅最愛😍辣得嚟好香 送飯一流仲有椰菜同其他配菜🤣~臺南蝦捲便當🍤🍱 $𝟝𝟠呢個配菜多啲咁🤣,有三條炸到脆脆地嘅蝦捲,其實食落去似墨魚捲多啲🤔,面頭有滿滿嘅紫菜粉,唔夠仲可以自己再加😏 低下嘅配菜都係一樣咁好食🤣~餐飲: 揀左老火湯,入面有啲排骨同蘿蔔但個人覺得都幾咸下🥲~芋泥地瓜丸 $𝟚𝟝有四粒,面頭炸到好香脆,食落去唔太重芋泥味,最入面有黃色嘅地瓜味?🤣我都唔知咩嚟

~那個滷排骨便當🍱 $𝟞𝟞
下面啲配菜都好足料架✨