2023-12-05 519 瀏覽
地道川菜呢間川菜餐廳菜真係好正宗,味道正正好,正宗嘅川菜風味我特別推薦佢哋嘅「金獎蝴蝶魚」,呢道菜係佢哋嘅招牌之一味道好濃郁,魚肉外皮煎到酥脆,但內裡仲保持住鮮嫩多汁,每一口都好回味✅「霸王辣子蝦」。呢道菜用嘅蝦好新鮮大隻,辣椒醬炒得香辣可口,有微微嘅麻感,好開胃。蝦肉質地鮮嫩,入口鮮甜,絕對係海鮮愛好者嘅首選✌🏻如果你鍾意食蔬菜,佢哋嘅「干鍋花菜」係一道唔可以錯過嘅菜品。花菜炒到熟透,但仲保持住爽脆嘅口感。加埋麻辣嘅調味料,好開胃,食得好過癮👍🏻😋「青椒冒菜雜錦鍋」,呢道菜有牛肉同素菜嘅選擇,非常適合鍾意食辣嘅人。熱呼呼嘅鍋底有各種新鮮嘅蔬菜同嫩牛肉,一咬落去,辣味同鮮味交織喺口中,好令人流口水🫶🏻👍🏻味道正宗,份量好足夠,服務亦都好友善❤️
地道川菜

呢間川菜餐廳
菜真係好正宗,味道正正好,正宗嘅川菜風味

我特別推薦佢哋嘅「金獎蝴蝶魚」,呢道菜係佢哋嘅招牌之一

👍🏻味道正宗,份量好足夠,服務亦都好友善❤️