Go Dutch Cafe 地址: 旺角登打士街43H號登打士廣場10樓電話: =====================旺角的登打士街,十多二十年前集中了很多樓上cafe,爆當年的學生,放學最鐘意一班人去cafe 玩下,飲野同board game 雖然隨著時代變遷,樓上cafe 已餘不多數量,我到出來做野,久不久都會返旺角回憶感受一下。$398 二人餐幾抵,一個小食,二個主食,二個翻品及$40以下飲品芝士焗椰菜花,食下菜又抵卡,個椰菜香焗得好淋身,應是先水煮熟透再加芝士煙肉菇焗,味道豐富好好食又大碟。主食:豬仔骨配薯茶及特濃龍蝦汁海鮮意大利飯。豬仔骨肉質紮實,拿上手食較方便。ribs 有成兩大長條,仲有salad 薯角,真是食完就飽了!意大利飯的海鮮包括了青口、蝦,帶子仔、蟹肉碎,混起來如置身乂海食埋甜點,cream burlee 同strawberry cheesecake , cheese cake 上面層士多啤梨醬酸酸地幾開胃呢度坐位闊落,唔會有逼焗感覺。
Go Dutch Cafe
地址: 旺角登打士街43H號登打士廣場10樓
電話: =====================

主食:豬仔骨配薯茶及特濃龍蝦汁海鮮意大利飯。

呢度坐位闊落,唔會有逼焗感覺。