西貢海灣會燒烤大王

Beach BBQ King
同幾個朋友一行4人收工諗住bbq,美孚無咗燒烤場,元朗嗰啲又試過晒,就諗住嚟西貢試下。我地7點鬆啲到達,咁就買票入場啦,$258/位,但就只收現金。如果海景位仲要加$200開爐費,所謂嘅海景位,你坐低咗係唔會睇到海景。俾完錢佢就俾咗每人一支燒烤叉,4隻發泡膠碟,4隻紙碟,4個膠杯,裝蜜糖嘅膠杯同一盒紙巾,餐具就自己出去攞嘅。野食種類唔多,飲品係汽水機飲品,so far食物味道係ok嘅,但就超級無敵準時9點正就落閘唔俾再攞野食,一分鐘都唔會俾多你,之後想添少少蜜糖都唔得。所謂嘅任飲,佢隻杯好細,燒嘢食好易口渴,咁斟野飲就要來來回回好多次。好多野都係額外收費,燒烤網$70,佢有蕃薯,但又無錫紙俾你,咁買錫紙又要俾錢喇。到咗9點後就間中會有廣播話10點前一定要離場,過咗一陣9點15分左右,無人嘅地方就開始熄燈,到9點40分左右,得返我哋一枱,就熄淨我哋附近嘅燈,然後啲職員行來行去,又成班企喺一個角落望實我哋,真係未試過燒嘢食都咁有壓力😰 大佬呀,你話10點前離場,咁我9點59分走都未夠鐘啫,真係搞到好掃興!講真,個場環境係唔錯,但service就真係無嘅,價錢bbq嚟講唔平,地點又唔係方便,

講真,個場環境係唔錯,但service就真係無嘅,價錢bbq嚟講唔平,地點又唔係方便,服務真係要好需要改善!