🍽️土瓜灣街坊西餐廳🥐-幫完朋友搬屋想食個decent少少嘅快飯 見到呢間西餐廳 晚餐由六十幾蚊到百幾蚊嘅選擇都有 一於幫個fd探埋路🤭-🍝蒜香牛油虎蝦伴白汁忌廉闊條麵 $93有兩隻虎蝦 都算大隻 肉質扎實唔會梅 都唔錯👍🏻 忌廉汁比得好足 加上闊條麵好掛汁 夾起每一條都有濃厚嘅sauce🤪-🍚辣肉腸鰻魚蜆肉明太子蛋炒飯 $92餐廳嘅炒飯用嘅係珍珠米 一粒粒有咬口😯 大大粒嘅鰻魚加埋蜆肉 每一啖都食到唔同餸😜-🥣餐湯 (跟餐) / 蒜蓉多士 (跟餐+$8)餐湯係經典西餐廳白湯 有啲火腿絲蘑菇絲 仲有粟米粒粒 好懷舊😳 我哋仲自己加多咗個蒜蓉多士 脆卜卜😏-☕玫瑰鮮奶咖啡 (跟餐+$18)🧃鴨屎香檸檬烏龍茶 (跟餐+$16)估唔到西餐廳都有鴨屎香檸檬茶飲 幾清爽😉 玫瑰咖啡唔記得叫少甜 所以有啲too sweet🤣-📍Munch Now土瓜灣炮仗街93號喜築地舖-
🍽️土瓜灣街坊西餐廳🥐
🍝蒜香牛油虎蝦伴白汁忌廉闊條麵 $93

🍚辣肉腸鰻魚蜆肉明太子蛋炒飯 $92

🥣餐湯 (跟餐) / 蒜蓉多士 (跟餐+$8)

☕玫瑰鮮奶咖啡 (跟餐+$18)
🧃鴨屎香檸檬烏龍茶 (跟餐+$16)

📍Munch Now
土瓜灣炮仗街93號喜築地舖