🔮開心果布甸包  $26個買相綠綠🟢地好靚,睇落感覺好似好健康好清新咁!當日去到時剛剛拎咁新一盤出來,所以好fresh. 酸種法包外面脆身,雖然睇落好似好硬,但條用刀切開兩時,內層麵包超軟熟又有彈性,包身發酵得好好呀!開心果布甸似慕絲咁既質地,動L咁囉!食落好creamy,有淡淡的開心果味,(開頭仲以為會好濃果仁味)不太甜,上面都有好多開心果仁碎,都係咁而提升咗開心果嘅味道,味道很不錯呀!拎咁半邊去輕輕叮熱佢(15秒),味道更出,暖暖地,更好味呀! 🔮法式原味布甸包   $16雞蛋🥚布甸好流心,個餡滿到就來瀉出來!切開布甸真係會流出來,都係用匙羹🥄畢來食最穩陣.味道有D似雪凍咗既蛋撻咁,布甸餡好滑好creamy,都幾好食㗎!用來做下午茶配番杯coffee☕就最夾喇! 🔮特大🧀芝士菠蘿包🍍  $15其實我一心衝咗入舖頭買布甸包,店員幫我pack緊既時候,俾我見到呢個巨大菠蘿🍍包出爐,真係好大個呀!有我手脾咁長,夠哂一家人做早餐!麵包唔只鬆軟,原來入面有好大舊芝士 ,我仲以為得芝士味,再番熱來食,芝士溶溶地再加埋上面既菠蘿脆皮,真係好正喎!仲要價錢咁實惠,平時求期買一個空心菠蘿包都要$8蚊
🔮開心果布甸包  $26

🔮法式原味布甸包   $16

🔮特大🧀芝士菠蘿包🍍  $15
麵包唔只鬆軟,原來入面有好大舊芝士 ,我仲以為得芝士味,再番熱來食,芝士溶溶地再加埋上面既菠蘿脆皮,真係好正喎!仲要價錢咁實惠,平時求期買一個空心菠蘿包都要$8蚊啦!真心覺得抵呀!

🔮芒果班戟    $15
我老豆好鐘意食,去開見到買埋啦!老豆話味道幾好,個皮好有蛋香,入面有一片蛋糕而且芒果都好大件,十幾蚊都幾抵呀!
特大芝士菠蘿包
特大🧀芝士菠蘿包