【土瓜灣捐窿捐罅|🍜大推青花椒麻濃湯米線】🐨青花椒麻濃湯米線 $33推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️青花椒麻濃湯一啖飲落去,飲到少少辣青椒味,但就唔辣口只有少少麻嘅餘韻~ 清香得黎有平時麻辣湯嘅後勁👍🏻呢幾日凍冰冰,淨係飲啖湯都覺得好暖胃~米線係小編鍾意比較腍身嘅款式,吸晒湯底嘅滋味!.🐨豬軟骨 滷水雞翼 各$10推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️兩款都勁好食,好襯青花湯底。兩款配料都滷得好入味、好淋身~豬軟骨骨髓位都唔會好硬,滿滿骨膠原嘅感覺☺️滷水汁甜甜地,滷到連軟骨都可以食埋,襯落湯底度甜甜辣辣咁好特別~.🐨雞絲 $10推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐雞絲份量非常之多鋪滿咗大半兜嘅米線面,好嫩滑啖啖肉好滿足!略為乾身不過浸埋湯食反而吸返湯底湯味,俾米線更加掛汁,大大提升咗口感同味道!.🐨紫菜 $8推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️同樣份量超級多,小編平時食米線好少會加紫菜,係朋友推介嘅~真係一試難忘!吸盡晒湯底嘅花椒麻味,夾住米線一齊食,口感豐富滋味~.🐨蒜泥白肉 $27推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐一兜小食,大約有15、6片,每片都唔算薄,肉質係偏硬身,有口感,夾埋蒜泥食,好有韓式燒肉感受,兩個人share食都覺得好飽... 而且佢哋係用特色嘅紅色蒜泥,

【土瓜灣捐窿捐罅|🍜大推青花椒麻濃湯米線】
🐨青花椒麻濃湯米線 $33
🐨豬軟骨 滷水雞翼 各$10
🐨雞絲 $10
推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐
🐨紫菜 $8
🐨蒜泥白肉 $27
推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐
一兜小食,大約有15、6片,每片都唔算薄,肉質係偏硬身,有口感,夾埋蒜泥食,好有韓式燒肉感受,兩個人share食都覺得好飽... 而且佢哋係用特色嘅紅色蒜泥,唔會好辣反而係更突出蒜香~
-----☼-----☼-----☼-----☼-----☼-----
貴緣小鍋米線
📍地址:紅磡崇潔街20號地舖