2022-10-29 57 瀏覽
好驚喜,好驚喜!今次又喺土瓜灣搵到有質素,而且難忘嘅日本小餐廳🥳最鍾意去一啲又有好味熟食,又有新鮮魚生嘅日本餐廳食嘢今次呢一間真係做得到!食物質素非常高,蟹膏豆腐真係100分魚生飯有好多選擇,足料又抵食,最緊要係有魚生嗰種新鮮嘅甜味,所以冇話要推介邊一種啦,整體來講我哋試咗幾款都好好食,詳細可以睇睇附錄嘅相片全部都係厚切!!!即使係魚生飯嘅角切魚生都係厚嘅,仲要有好多好多款好多好多粒食物質素高,故知然不在話下啦,佢仲要係有晚市定食套餐添啊 食個taro魚生飯再加安格斯牛都係188仲有追加小食,好可惜我哋今次為咗想試佢嗰啲經典丼飯,無試到呢個set。不過都完全唔後悔呀,因為佢個花錦魚生丼同埋夢の丼食到我同朋友都嘩嘩聲,花錦魚生丼個蛋黃好正,糖心配埋啲魚生嘅鮮甜,簡直係昇華左好味度一倍! 夢の丼嘅海膽同蟹肉都超好食! 因為唔係咁多日本餐廳有呢兩樣魚生配料,佢有配埋一個橙味嘅果醋,個人覺得就酸咗少少,不過完全係誠意嘅配搭,未見過魚生飯可以做到咁有心思
今次呢一間真係做得到!食物質素非常高,蟹膏豆腐真係100分
食物質素高,故知然不在話下啦,佢仲要係有晚市定食套餐添啊