本人昨晚一行三人到奧海城這間餐廳吃飯,完全係比佢門口嗰張牛肉壽喜燒poster吸引。因為本人十喜歡吃壽喜燒。我叫咗牛肉壽喜燒套餐。首先當食物上枱的時候發現賣相極差。擺盤都懶、牛肉質素唔好,煮法亦差。上枱食物冇一樣嘢係熱嘅我唔係要求熱到出晒煙。佢碗飯、牛肉壽喜燒、同埋湯連暖都稱不上。好明顯喺廚房攤到凍晒先俾我。附上佢放喺門口張poster同埋我上枱嘅時候食物嘅樣。大家明我講乜。其實佢要用心做好都唔係好難。將個壽喜燒湯底煮到好熱先轉落個砂鍋度,喺面擺生牛肉立即serve俾個客。就算你啲牛肉質素唔係好好,應該都唔會差嘅。我覺得完全係廚房問題唔關服務員事。所以都冇即場反映。不如喺呢度俾大家評下理. $133 +10% 要俾返啲質素個客。希望管理層或管理食物質素人士立即正視呢個問題.