2024-03-14 426 瀏覽
上次食覺得超好味,價錢又平,之後一直心心念念,今日終於入元朗可以再幫襯😍今日叫左椰青🥥、火車頭河粉🐄同埋豬頸肉法包🥖椰青:正常貨色火車頭河粉:第二次食,湯底胡椒香味凸出,鮮+香,扎肉、牛丸、牛肉片、牛腩份量十分慷慨,河粉都較潮州粉麵河粉爽挺,唔係軟爛到斷曬嗰種~ 個人覺得好食過芽莊!豬頸肉法包:上次外賣,成粒鐘後返到屋企嗰時仲係好脆好好食!今日堂食仲正,豬頸肉好juicy,法包好脆好香口,其他配料都好夾好足。必食👍🏻希望下次可以試埋米紙卷同春卷~ 滿足😋註:1. 間舖好細,全間店得四張唔算坐得舒服嘅二人枱俾你堂食,多人一齊食/住附近嘅話都係外賣好啲2. 老闆娘唔算態度差唔會黑口黑面,但都唔會好親切好殷勤咁招待你。不過算啦,咁平價錢又無加一,經營小店係辛苦嘅,體諒吓啦!希望小店可以加油,生意興隆,繼續整多啲正宗美食🤤

今日叫左椰青🥥、火車頭河粉🐄同埋豬頸肉法包🥖

椰青:正常貨色

希望下次可以試埋米紙卷同春卷~ 滿足😋