平時都鍾意每過一排就回訪啲好鍾意嘅餐廳,其中一間口袋清單就係安平燒肉,辛苦完一個月梗係要食餐好慰勞吓自己,今次就揀咗M5和牛套餐,係有成104款嘢食! !食完之後覺得...過一排好快又會再嚟今次都同之前一樣揀咗幾日精選同大家分享~-肉類-牛舌芯同薄切牛舌: 兩款都好鍾意,兩種唔同口感,但係都係爽彈為主美國SRF 極黑牛: 牛肉入邊最鍾意呢款,因為有齊油脂,牛肉香,又軟熟山椒牛柳丁: 我好少鍾意預先調味過嘅肉類,但係呢個真係好好味,通常一口牛煮得唔好就會好韌,呢隻完全冇呢個問題,調味又啱啱好牛仔骨: 一啲根都冇,而且好易咬開,好淋-海鮮-帆立貝同生蠔都幾好,雖然唔係話好大粒,但係feel到都新鮮,肉質都係彈牙-小吃-最鍾意呢度就係有無限咁多小食!鹽酥雞、澎湖花枝餅、安平炸蚵卷,點解每一樣上到枱仲咁熱辣辣! !我自己就最鍾意黑松露安平腐皮卷,同埋黃金泡菜,encore咗好幾次

今次都同之前一樣揀咗幾日精選同大家分享~
-肉類-
牛仔骨: 一啲根都冇,而且好易咬開,好淋

-海鮮-

-小吃-