🤤今次去到四喜嚐到咗好幾款心頭好,首先講下佢嘅洋蔥三文魚蛋批,簡直就係惹味到犯規!酥皮底夠鬆化,反轉得黎又唔會太散,蛋餡滑溜溜嘅又充滿蛋香,洋蔥啖啖都係甜,三文魚韌而不柴,絕對係食下午茶時光嘅熱門選擇嚟。再嚟個花生朱古力,啲花生香脆得黎令人一粒接一粒停唔到口,朱古力苦中帶甜,清新得嚟又能夠滿足朱古力癮,真係幾正!而個脆皮麻糬波波就真係一份驚喜,烤焗得啱啱好,外皮輕微脆卜卜,但裏面嘅麻糬卻又煙韌有彈性,讓人一咬下去就回唔到頭,簡直係脆韌完美結合。去四喜真係一次幾難忘嘅滋味體驗啊,無論係想要個填肚既正餐,定係細細粒嘅甜蜜享受,佢哋都滿足到你。响我心目中,呢啲港式小食已經唔止係一啲嘢食,佢哋已經化身為嚴選美味,成為日常生活中嘅舒心之選。食客哋來過一次,保證你會想掛住佢哋嘅味道嚟個不斷重訪!🥧🍫