2009-06-03 7298 瀏覽
都是看了"包場Party指南"才知道這間 String Club。由於之前去過美味廚食火鍋,識得個經理,便問他這間酒吧如何?!原來String 同美味廚是同一集團!!! 經理梗係即時推介,叫我找天去踩場。好,前晚就約埋幾個好友去試吓。其實 String 最好的地方就係唔似其他酒吧一樣,有陣煙 "宿"味,因為好多時上樓的酒吧都是有大張布梳化,咁就吸咗好多煙味,而String 的皮梳化就好舒服,又乾淨!我們幾個開了兩支威士忌,叫咗兩客 Mini burger,還有豉椒炒蜆。mini burger 係用A4 和牛加一小塊薄餅做的,肉味其實不太重,但由於做法很創新,值得一試。炒蜆很好味。至於玩方面,真係好多嘢玩,卡拉OK、美式桌球,賽車、Wil 、點唱機、骰盅、啤牌、電子飛鏢靶、還有XBOX360。我玩咗賽車,勁開心地任玩,唔駛似在D機鋪到要每局入錢玩,感覺很抵!跟住唱K,D歌好新,我們都好盡興,好滿意!

跟住唱K,D歌好新,我們都好盡興,好滿意!
2009-06-01
$250 (其他)