嘩!今日終於有機會去隔籬嗌個午市,心諗:呢度真係咁正?一於試吓囉!走入去,環境勁似咖啡店咁悠閒,上到幾盤喱啡都Okay👌!我就點咗份吉列豬扒咖哩蛋包飯,老實唔講,真係幾震撼!豬扒炸到外脆內軟,啖啖肉味,真係夠晒香;咖哩又夠味,香濃得嚟不會太辣,就算唔食辣嘅人都啱口啦。同碟嘅蛋滑到化嘴,輕輕哋一扯,就已經四散喺白飯之上😋。又驚白飯多得滯,不過仲未食完,盤底已經睇到喇!飯粒每一粒都飽滿得來唔糊塗,咬落去彈牙彈牙。至於隨餐嘅樽仔奶茶,甜度正好,奶香味足,真係幫到曬手,飲落去順滑,都算解甜。唔好意思啊,我真係忍唔住夸奖幾句!當飯食得好,講嘢都格外開心嘅嘛😄。職員服務都合格,親切得黎唔算太硬銷,反正就算忙到翻天都搞得掂。今次食得開心,下次有空咁多嘢選,我仲想試下其他款。食貨一族,你哋就唔好錯過喇!