嗰日經過曾經都幾出名嘅大渣哥,咁耐都未試過,於是試一試佢嘅手藝!揀咗個靠大玻璃邊嘅位置坐低好多選擇,見到個打躉套餐都OK,就落咗order。最先嚟咗煎蛋同多士,跟住就好多朋友仔嚟,以為一兩隻點知掃極都仲有,打死咗一隻又有第二隻飛來,有啲仲飛咗落食物嗰度,頓時已經冇晒食慾。可能侍應姐姐都發覺有啲唔妥,後尾先知道原來嗰幾個位置真係好多呢啲小飛蟲。侍應姐姐主動幫我換位雖然換咗去另一個角落,但係仍然有幾隻係咁飛來飛去,最諷刺嘅就係我係叫一個打躉套餐諗住喺度打躉一兩粒鐘最後真係頂唔順,速速食完然後走人⋯⋯雖然我好欣賞侍應姐姐主動幫我換位,但係都要同呢個老闆講一聲(唔知仲係唔係嗰位港姐冠軍老闆)。唔該衛生係餐廳之中佔一個好重要嘅因素,唔該你搞搞啲衛生,如果唔係就算侍應服務幾好都好難搞!食物質素普通冇乜特別,所以唔係重點需要提的地方!
2024-02-04
下午茶