2022-03-03 1186 瀏覽
呢排經常食牛扒食上癮,近近地就腳係大埔搵到呢可以自己揀部位同gram 數嘅鐵板牛扒店☺️開頭就揀自己想食嘅部位,之後呢仲可以揀你要嘅重量,再計返個磅數,然後先再俾錢🤩而味道仲可以揀你想要嘅,有蔥油,蒜油,同埋洋蔥油,我朋友揀咗蒜油同洋蔥油兩種都好香👅店員都有同我哋講解,想食肥啲可以揀嘅部位,肉眼同西冷就最啱,我哋最愛香香嘅牛肉,好貼心🙈之後佢就會比個牌仔你,搞掂就可以出去攞,因為我哋揀咗一個套餐,成個套餐裏面,有飯,滿滿嘅飯素,麵豉湯同埋一隻溫泉蛋,好豐富㗎,一定食得飽,另外仲好多唔同嘅調味料俾你自己調味👏🏼可以揀埋你塊牛嘅熟度,因為我自己鍾意食比較熟嘅,而佢嘅鐵板都會保持一定嘅溫度,所以想食七成,我估叫五成就差唔多喇👍🏼🤤牛肉嘅味道真係唔錯,好抵食同埋份量好大,啖啖肉勁滿足👏🏼推薦 然後呢度仲有啲套餐 有五選二嘅套餐啦同埋三遷移嘅啤酒套餐

然後呢度仲有啲套餐 有五選二嘅套餐啦同埋三遷移嘅啤酒套餐