📍啖啖肉大滿足‼️ -- La Casa Burger🍔之前行過上環已經好想試呢間舖頭嘅burger😻上星期就約咗 feedmytummylikeichelin 一齊去撐枱腳😋我哋order咗一個漢堡同一個意粉share食,食完真係好飽😹------------------------------⭐️Set G 英雄大哂冷牛餐(包小食、飲品)($118)呢個burger用上200g安格斯西冷,超有份量~牛肉食落好juicy,而且肉質好軟稔唔會有筋,肉味又夠濃🤤🤩加埋洋蔥同大量微溶嘅芝士一齊食真係好有鹹香🤤包體食落微微脆口,入面的搽咗牛油幾香口,惟底層塊包應該因為索咗好多牛肉嘅肉汁,所以有少少濕🙈但整體嚟講個牛肉幾有水凖,牛魔王必試😈------------------------------⭐️芝士薯條(套餐小食)薯條係粗身嗰隻,食落香脆!點埋芝士醬一齊食夠晒鹹香~------------------------------⭐️Set H黑松露野菌手工闊條麵($88)意粉份量頗多🙈意粉煮得剛好,口感煙韌~惟黑松露味再濃啲會更出色!🙈------------------------------賣

📍啖啖肉大滿足‼️ -- La Casa Burger🍔
⭐️Set G 英雄大哂冷牛餐(包小食、飲品)($118)
⭐️芝士薯條(套餐小食)
薯條係粗身嗰隻,食落香脆!點埋芝士醬一齊食夠晒鹹香~
⭐️Set H黑松露野菌手工闊條麵($88)
賣相:7.2/10
味道:7.9/10