2023-07-29 269 瀏覽
早幾日晏晝要去megabox,所以係附近搵野食,上網搵到有間cafe好似唔錯禁,係企業1期,所以就去食下~去到差唔多full曬,雖然樓面得兩位waiters,但依然都keep到服務唔錯👍🏿依個一定要讚今次叫咗:餐湯-羅宋湯飲落唔錯,蒜味有少少重~前菜沙律沙律菜幾新鮮,落咗少少黑醋做調味,都唔錯Main墨魚汁大蝦魷魚意大利飯$89 寶雲蘇牛柳伴吉列大蝦配蜜糖芥末醬$188講咗意大利飯先,蒜味有少少重但味道唔錯,蝦同魷魚份量都合理,而且飯嘅份量都唔少寶雲蘇牛柳伴吉列大蝦配蜜糖芥末醬,牛柳煎得比較熟,但食落都係軟身,吉列蝦正常,佢伴碟有啲炸薯條,好好食😂外脆內軟又熱辣辣飲品鮮忌廉朱古力$42棉花糖泡泡咖啡$48兩杯都有好多忌廉係面🥳而且味道都唔錯甜品叫咗兩個,應該叫一個就夠,唔係唔好食,係真食到好飽😂提拉米蘇牛角包窩夫$88焦糖香蕉牛角包窩夫$78兩份都比我想像中大,我原本以為得一半或者3/5左右嘅份量,而且味道都唔差,佢地啲野都幾抵食!!特別係提拉米蘇牛角包窩夫,tiramisu 有成大杯,加埋兩塊牛角包窩夫真係好滿足☺️
今次叫咗:
餐湯-羅宋湯
飲落唔錯,蒜味有少少重~
前菜沙律
沙律菜幾新鮮,落咗少少黑醋做調味,都唔錯

Main
墨魚汁大蝦魷魚意大利飯$89
寶雲蘇牛柳伴吉列大蝦配蜜糖芥末醬$188

飲品
鮮忌廉朱古力$42
棉花糖泡泡咖啡$48
兩杯都有好多忌廉係面🥳而且味道都唔錯

甜品
叫咗兩個,應該叫一個就夠,唔係唔好食,係真食到好飽😂
提拉米蘇牛角包窩夫$88
焦糖香蕉牛角包窩夫$78