2019-12-23 416 瀏覽
🍴 <Uncle Pizza, Pasta & Grill🍕>🍽 Uncle Jimmy (8 inches)💰 168- Uncle Jimmy - Nor smoked salmon, capes, arugula tomato sauce, mozzarella cheese- 老闆Uncle Jimmy曾任五星級酒店和連鎖式餐廳大廚,着重食物嘅質素,一定唔會慳係食物嘅成本- 含煙三文魚,火箭菜,獨有的醬汁和芝士- 新鮮手製pizza,每一個都用woodstone焗製,所以更香,更有口感- 薄餅底厚薄適中,唔會話好似出面的連鎖鋪,成個餅底油膩膩,外脆內軟,令人食唔停口😚- 好足料,煙三文魚非常大舊亦很肥美,醃制得啱啱好,唔會話好咸🧐- 成個薄餅都鋪滿芝士,烘熱後做成拉絲嘅效果🧀- 芝士味好出,絕對唔係平價芝士🤩- 相信呢度嘅pizza係我係香港食過最好味之一,絕對值得一試.(P.S. 一路打食評,一路望住個Pizza,一路好想再食多次😂)🌟食物質素:9/10🌟性價比:8/10🌟餐廳環境:8/10🌟服務態度:9/10
🍴
<Uncle Pizza, Pasta & Grill🍕>

Uncle  Jimmy

🍽 Uncle Jimmy (8 inches)
💰 168
- 含煙三文魚,火箭菜,獨有的醬汁和芝士
- 成個薄餅都鋪滿芝士,烘熱後做成拉絲嘅效果🧀
- 芝士味好出,絕對唔係平價芝士🤩

🌟食物質素:9/10
🌟性價比:8/10