2020-12-05 79 瀏覽
經OpenRice訂位,一開始話「主餐牌五折」,點知原來lunch set嗰啲全部冇折,係要嗌嘢飲(用原價),再嗌其他嘢食先有半價,但訂位嘅時候冇講清楚,感覺俾人呃咗上去咁😓最後都係用正價嗌lunch set抵啲,要咗個黑松露野菌意大利飯,個賣相唔係好OK,望落去都.....😓味道就還好嘅,不過好快就食濟(平時食量都正常,今日仲要冇食早餐過去)。個餐仲有一杯嘢飲跟,同朋友嗌左一杯蜂蜜綠茶同埋蜜桃紅茶,飲落去個味同維他嘅蜂蜜綠茶同埋蜜桃茶一模一樣,但呢杯嘢飲單嗌都要$38😵,細Cafe價錢貴啲可以理解嘅,但個味道我覺得可以再做好啲最唔滿意其實係個環境😷可能我坐窗邊位啦,開左窗,由坐低嗰刻開始一路見到好多塵飄下飄下,紙巾盒上面全部都係塵(可能唔係塵,因為一粒粒白色嘅,但一定唔係乾淨野)😷😷本來諗住上去坐下做吓嘢,但一坐低發現座位附近冇插座,所以都係食完野就走。🤦🏻‍♀️體驗麻麻但人均消費都要$88,要我再嚟呢間cafe,不了😵
黑松露野菌意大利飯

蜂蜜綠茶+蜜桃紅茶