2023-05-05 1585 瀏覽
#chuchu食在葵涌📍 Little Mario's Pizzeria之前聽過呢間係馬灣好出名,咁啱去開葵興有分店就諗住試吓,點知有啲失望🥲—————————————————————❣️ Meat Lover Pizza (L) $168Pizza 係唔錯嘅,即叫即整,玻璃窗都可以見到師傅整!材料都幾豐富,辣肉腸又鹹又香,有好多芝士,做到拉絲效果,不過批邊真係好硬,訓練緊啲牙🥶.❣️松露卡邦尼意粉 $118呢度嘅carbonara 好creamy好多汁,每條意粉都有汁,不過係冇味嘅🙂咸都唔咸,叫店員拎芝士粉,原來佢哋係冇嘅,成舊芝士拎出嚟係我哋面前磨,呢樣幾impressed.❣️ 肉醬千層麵 $118肉醬千層麵份量好細,面都冇乜,啖啖都食緊蕃茄醬咁.❣️自家製醬汁雞翼 $68有8隻,不過有一兩隻明顯焗燶左都拎出嚟?味道幾特別,酸酸地但有甜甜哋咁,唔難食嘅.❣️炸薯條配松露醬 $58 薯條夠脆,但佢落鹽唔均勻,搞到一啲好咸有啲又冇味,松露醬味道都唔濃.💬如果真係嚟食,唔建議嗌pasta —————————————————————不專業評分👅好味指數: 6/10 💰性價比: 7/10👍🏻推薦:
#chuchu食在葵涌
📍 Little Mario's Pizzeria
❣️ Meat Lover Pizza (L) $168

❣️松露卡邦尼意粉 $118

❣️ 肉醬千層麵 $118
肉醬千層麵份量好細,面都冇乜,啖啖都食緊蕃茄醬咁

❣️自家製醬汁雞翼 $68

❣️炸薯條配松露醬 $58

💬如果真係嚟食,唔建議嗌pasta
不專業評分
👅好味指數: 6/10
💰性價比: 7/10
👍🏻推薦: 5/10
—————————————————————
🏡地址: Little Mario's Pizzeria (活@KCC ) (葵涌)
葵涌葵昌路72-76號活@KCC地下G02號舖
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️
需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀
🐷💬每一篇食評都好認真打架

#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #美食推薦 #好食 #食食食 #tasty #美食 #飲品 #甜品#follow #like #like4like #eatwithfoodiez
2023-04-30