2021-09-27 1148 瀏覽
之前食過銅鑼灣同佐敦嘅Mamaday,覺得佢哋嘅食物同環境都好值得encore!👍🏼 所以今日喺尖沙咀行完街,我哋就揀咗去The One附近呢間Mamaday食晚飯~😍環境同其他分店一樣、都係玩味十足,大家黎之前記得要預備定多啲菲林😆📸🍳「唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯」我哋叫咗+$28升級原條鰻魚,鰻魚仲大過碟飯呀!🤩 鰻魚好厚肉又無骨,好香口唔會腥~ 滑蛋好滑溜、餐牌標明係用日本進口雞蛋🇯🇵~ 大家可以抱有期望叫呢款試吓!🥗 Seafood salad沙律菜夠新鮮,加咗芒果、藍莓、紅桑子等生果,令味道更加清新甜美~ 海鮮沙律有炸魚、蟹柳、同埋大量蟹籽,好豐富!🦀🐟🧜🧇 Caramel crunch waffle窩夫焗得外脆內軟、味道同賣相都滿分!🤤 配搭上芝士奶蓋醬、同埋海鹽雪糕,味道層次再升級~💕 旁邊嘅焦糖脆脆就真係焦糖味十足🍭🍌 Banana cocoa milkshake milkshake好creamy、味道唔會太甜~ 只可以話香蕉同朱古力永遠係最佳拍檔!🍫 今餐真係食得好飽🐷 下次要再黎多次,想試埋佢嘅pizza 同cake呢~

🍳「唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯」
唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯

🥗 Seafood salad