叫咗佢個幸福二人餐,真係唔知幸福係邊個位 😵‍💫 加錢叫咗個刺身五點同野菜烏冬,普通到唔普通,魚生合格,個烏冬嘅野菜就係一條咁大把,加舊冬菇。。taco 就凍冰冰,我知taco本身都唔係熱,但塊紫菜似炸咗好耐疏哂氣加陣油益味。最奇怪係上菜次序亂七八糟,上完個熱食烏冬先調返轉俾個前菜嘅蟹籽沙律 😥 個 tiramisu 要催咗兩次,呢啲甜品唔係整定嘅咩??上菜速度極慢,話食九十分鐘,如果你哋上得切我哋45分鐘內一定食晒,個偏偏食咗我一個鐘頭十五分鐘😵‍💫 唔怪之得係 peak hour 仲有位,最後一定要提一提嗰兩個 manager,態度無乜特別,係衰無記性,嗌咗埋單兩次都要左等右等。其實我都願意留港消費,但可唔可以俾返少少誠意同性價比人。。
2024-04-07