行過嚟嗰陣,肚仔真係叫咗好耐,見到呢家餐廳門口排滿咗人,心諗應該係好嘢嚟嘅。坐低後,一睇菜單,決定要黎啲招牌試下。點咗份海南雞飯,真係少見得厚道,雞肉滑嫩無比,啖啖肉嘅感覺真係正!油飯嘅香味,撲鼻而來,食落去每粒飯都好夾,簡直係絕配。再嚟份泰式沙嗲雞肉串燒,燒烤嘅香味即刻四溢,沙嗲醬調得啱啱好,夠味而不會搶咗雞肉嘅鮮味。每一串都食得到師傅嘅用心,好食到停唔到口。當然,點可以少得嚟碗泰國船麵呢?湯頭濃郁,加上好彈牙嘅河粉,每一啖都好滿足。自選嘅牛肉同扎肉,都係鮮美無比。餐廳仲有提供唔同程度嘅辣度,我揀咗中辣,正好符合我嘅口味。呢度嘅食物真係好道地,每一道菜都令我想再嚟一次。如果你都鍾意泰國菜,呢度絕對值得你試一試。食物味道正👍、環境舒適🌟、服務態度都好友善😊,真係食得好開心!