2022-06-30 126 瀏覽
看到午餐做推廣買一送一優惠,另收加一服務費,本來介紹了五個朋友一起去吃,到店後我們告訴一位女職員六位,她聽到後沒有理我們便走開,然後我們再找另一位男職員帶位,他帶到我們去一張六人枱,然後把中間的隔板拿走,我和朋友點選了2個$118三文魚雜錦丼飯,另外兩位朋友點選了$68牛肉丼飯,最後兩位朋友點選了$88天婦羅烏冬,女職員為我們落單,然後告訴我們只會收取最貴的四個餐,我就問她可以分單嗎?因為我們每兩個人都是叫一樣的,她只是回答不可以,我朋友就再問另一位男職員,佢話你要咁嘅話都可以嘅,落單後,就再將枱2塊隔板圍起來,讓我們兩個兩個對着坐,唔可以同隔離傾偈,餐廳有需要這樣做嗎?真係不知所謂!之後望到女職員抹其他枱嘅時候,將啲食物殘渣只係掃落地下,衛生情況欠奉。之後送來嘅食物都不停送錯枱,他們把我們的枱隔開後,然後只將所有食物放在第一張枱,再要我們自己傳。女職員收錢的時候,只望向對着牆的收銀機,俾錢嘅時候,佢只係將手伸去後面,面都唔轉過嚟,然後再找了很多毫子給我朋友。就算食物好唔好食都冇用,因為餐廳服務惡劣,老闆應該正視員工服務態度。以後也不會介紹朋友來,完全不推薦任何人再來,簡直是貼錢買難受

以後也不會介紹朋友來,完全不推薦任何人再來,簡直是貼錢買難受,我諗貴公司做幾多推廣都沒有用。
三文魚雜錦丼飯
2022-06-30