首先真係要講一個我嘅不滿先 咁我哋兩個人去食啦等咗大概15分鐘 入到去嘅時候發現我哋張枱係另外擺出嚟嘅 係一個好迫嘅走廊位嗰度 然後隔離有一架垃圾車專放(大型灰色收垃圾盤嗰啲)我哋覺得嗰陣味一直飄過嚟 所以就有禮貌咁同職員反映左可唔可以轉第二個位 因為當時見到其他地方都有空位嘅可能未執枱 (咁我哋都可以着等一陣都冇所謂嘅)然後職員就好冇禮貌咁同我哋講 叫我哋出返去 唔坐就 出面重新攞飛 其實攞飛都唔緊要 但係個男職員態度真係好差不過我哋都照等大概35分鐘後 之後轉咗去第二張枱咁就算啦都冇所謂~~終於可以開始食嘢啦 咁第一轉就梗係叫刺身啦 雖然張枱細咗少少 不過都冇阻我哋食大餐嘅心情(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 刺身都OK嘅 不過每一次叫嘅數量同埋嚟到上台嘅數量都唔同 另外漏單 錯單 情況都真係比較多 雖然價錢係大概$198 $200左右一個人 不過嘢食質素就冇以前咁好味 早幾年前真係好好味! !而家完全退步晒第二樣就係出面自己拎嘅冷盤 不別有少少海鮮同埋中華沙律嗰啲 完全係食一啖就已經唔想再食 海鮮唔新鮮就算啦 都估到嫁啦😂😂不過好似擺咗好耐連啲冰都溶埋 中華沙律都係啦 然後熟食方面壽司係OK嘅

然後熟食方面壽司係OK嘅 雞翼都唔錯 但係有啲熟悉就好難食 仲有好多 手卷就真係好難食一啲都唔推介 難食到我相都無影ಥ_ಥ特別係海膽手卷 我同男朋友都覺得超難食! ! !

覺得幾特別嘅係牛角包應該係新出嘅之前都冇食過
係留心牛角包 🥐迷你版 迷你版都唔係問題
重點係咬咗好多啖先食到流心奶黃😂😂😂個包已經係迷你版 大家可以想像下大概係10份一奶黃囉 另外全部都係包 差啲飽死 另外有一樣幾特別嘅甜品炸物 好似係椰汁炸波 好似芋圓波波咁 不過入邊變咗椰汁西米露味道都幾特別㗎( ´▽`)

羊架質素都唔錯 一定要親熱識如果唔係就好快會硬架啦 溫馨提示 張枱真係有啲細 如果你唔好彩坐左張mini二人枱 第一轉就唔好叫咁多嘢食
慢慢叫會比較好
2021-07-07