1K
位置方便在尖沙咀寶勒巷,食物、環境都好好,重覆一次:食物好好食,好適合傾計坐成晚,整體好好👍🏼不論食物外觀同味道都係有花心思嘅,而且價錢同份量都合理,會再去!「燒乳豬脾」,簡直係一流,皮和乳豬肉十分之嫩滑,用刀輕輕力切🔪已經皮開肉綻,好殘忍但真心好好食好juicy,比專業既燒味店燒得更好,伴碟既薯菜好入味,正到暈!而Cocktail⋯⋯外觀真係好靚呀,雞尾酒🍸Nathan Garden 十足十花瓶〇甘靚主菜都十分之驚喜:海膽蟹肉鮮茄扁意粉,蟹肉十分多,鮮味十足的,另加埋海膽食簡直鮮味大爆發,想讚下侍應十分貼心提我地要趁熱食呢個意粉,因為凍左食可能會腥,果然好好味!凱薩沙拉🥗配烤雞肉,薄薄的燒雞扒燒得好香好好吃😋,沙律菜不會沙冰冰,和芝士十分融合,開胃又健康!格調格局非常優雅,上層環境暗暗好有feel,射燈效果好配合⋯服務態度超好,友善之餘,亦將菜色講解得好清楚且菜色和飲品、雞尾酒🍸選擇都很多!食物,環境和服務很好,之後會介紹朋友黎睇波/晚餐,自己一定再來

主菜都十分之驚喜:

Highland  Orange