招聘中
薪金面議
8天前
$70-$85
時薪
更多筍工 (8)
2016-01-16 331 瀏覽
其實之前一路經過荃灣,都好想試下d甜品,但次次都食到飽最後無去。點知講下講下,講到原來已經開埋分店,仲要係我地區將軍澳,所以真係想做就去做,想愛就去愛,蘇州過後真係無艇搭架啦。呢間店新開,所以裝修都好乾淨簡潔企理,都係主要用黑色同木既裝飾,再放d植物咁,唔會花巧,正如其名啦"THE BACKYARD"後花園,一個輕鬆舒服既地方。開頭諗住只得甜品,點知不來都好多咸點選擇,所以都一次過試埋。食完先感覺到咸甜皆宜,真心值得推介。忌廉蟹肉蟹棒蟹子大利粉個名好難但亦係吸引之處,咁多蟹既product,哈哈,最鐘意creamy既sauce掛在每條意粉上,配有鮮甜既蟹棒、同魚味重d既蟹肉,再加埋粒粒蟹子於口腔內爆發。班尼狄蛋黑魚子煙三文魚好靚既一份all day breakfast。最鐘意欣賞cut開既雞蛋,睇住蛋黃流出,再用番個包點番食,好好味,而且煙三文魚都好香,最怕有d鋪頭用好差好腥質素個d。孜然單骨雞翼單骨雞翼都食過,孜然雞翼都食過,但在西式地方食單骨既孜然雞翼又第一次。我個人覺得有d咸,不過d孜然味好香,有上癮感覺,而且雞保持有汁,讚!蜜糖玫瑰花瓣型窩夫期間限定,所以點都要試一試呢!WAF

忌廉蟹肉蟹棒蟹子大利粉
忌廉蟹肉蟹棒蟹子大利粉
孜然單骨雞翼
孜然單骨雞翼
蜜糖玫瑰花瓣型窩夫
蜜糖玫瑰花瓣型窩夫
期間限定,所以點都要試一試呢!WAFFLE好香軟,外邊小小脆,我覺得足夠,因為配埋honey同ice-cream其實已經簡單得黎好味,一啖有曬所帶原素先岩呀

叫main有送餐飲,凍熱皆可,唔錯呢!!
黑糖薑母茶
黑糖薑母茶