2024-05-04 45 瀏覽
之前一個人去基本上唔使等位,今次可能因為星期五晚嘅關係,大約等咗15分鐘入座。1️⃣ 主食叫咗牛油雞肉雜菜咖喱飯🍛不過今次再去食,覺得冇乜牛油味,好似冇之前咁好味🥺雞肉份量算多,配料紅蘿蔔同蕃茄各有兩三嚿,可惜薯仔得一嚿☹️飯揀咗十六穀米,比較有嚼勁。2️⃣ 免費餐湯喺蕃茄麵豉湯,有蕃茄嘅微酸味,比起以前嘅普通麵豉湯好飲好多。3️⃣ 配一款冷料理,我揀咗菠菜金蒜薯仔沙律,非常好食!三樣食材味道好夾,而且蒜味好香好夠,如果之後再去食一定會再叫呢款料理。4️⃣ +$20配熱琉球紅茶,解一解膩。5️⃣ 老實講埋單$128,如果咖喱飯水準差咗,而且又冇其他嘢想食,未必需要用呢個價錢特登過嚟食,又一城food court都可以有好多其他晚飯嘅選擇。

4️⃣ +$20配熱琉球紅茶,解一解膩。