2023-12-23 89 瀏覽
今次踩點就揀咗間餐廳,一入去就發現佢嘅整體氣氛好悠閒,感覺一流👍 坐定定,就開始揀食物啦!首先,個茄汁芝士豬扒意粉真係啱口味,豬扒厚實多汁,但係茄汁微微嘅甜,可能俾啲食客覺得哋哋膩,都算得上係小缺點。再講講火炙芝士法蘭克福腸熱狗,個芝士量真係狂嗒嗒,有種食到我哋兩個已經足夠嘅實在感😋熱狗外皮火炙過嘅香味撲鼻,腸呢,肉質彈牙,埋薯條酥脆無比,就算油了啲,都係滋味!聽日一定要再嚟過!飲品方面,美祿可可呢杯經典的選擇喺此刻真係好搭,而嗰杯薑芒蜜桃梳打清新爽口,令人心曠神怡🍹。友情小提醒,如果想食輕鬆啲,可以試吓佢哋嘅套餐,性價比高,選擇啱哂懶得諗午餐食咩嘅你!总之,這間嘅餐廳真係幾正,食物質素同服務都上乘,多謝款待,打算短時間內再嚟光顧!