啱啱行過呢間舖頭,聞到一陣陣撲鼻香,於是跟住香氣入咗去試吓佢哋嘅沙嗲牛肉。嘩,選擇咗個太陽蛋來個拍檔,滑溜溜嘅蛋黃一戳即流,就係咁啱!埋埋塊偏硬嘅麵條,啃咗一啖,真係Q彈得嚟又唔會太過,叫我點可以唔讚你個口感 👌。而家講返個重頭戲沙嗲牛肉,同樓上嗰啲我食過嘅完全冇得比,係啖啖肉,咬落去,嫩滑得滯,又夠𡁻頭,每一啖都充滿咗花生嘅香味同沙嗲醬嘅惹味,真係夠曬正!🤤至於隔籬嘅熱奶茶,就算奶味唔夠濃郁,但今次主要嚟吃沙嗲牛肉嘛,奶茶呢部分都只係配角,所以都OK嘅啦。再加上,依間唔止食物吸引,服務態度又好,唔會等太耐,來到就立刻有得食,真係貼心到不得了。記住呀,沙嗲牛肉星期六先有,想食就要早啲嚟撲,唔好似我第一次黎咁遲咗就食唔到喇。今日我可算係食到啦,以後有閒一定再嚟攞番杯正宗嘅沙嗲牛肉回味無窮!😋🐄🍜