哇,今次嚟到這間餐廳,真係一個開心嘅驚喜!🎉 餐牌上嘅每樣嘢,都係咁吸引人,揀起都要諗一諗。終於,我哋揀咗幾樣嘢嚟共享。首先,Mix Kebab咬落去𠵱口,羊肉嘅滋味,啖啖肉嘅雞肉,喺嘴裏盡顯其香嫩多汁,滿足到我嘅味蕾得咁好勁!😋 配埋脆卜卜嘅皮塔麵包,真係絕配!再嚟係Fish Biryani Salad,呢個菜式真係畀我驚喜到。魚肉鮮嫩適中,帶住啲鹹香嘅海味,而且個飯,啖啖都係爽口嘅彈牙,完美balance咗魚嘅口感。當然啦,飲品方面,我哋選咗Mango Lassi。濃郁嘅芒果味,同軟滑嘅質感,真係甜入心肺,餐後咁一杯,真係令人心曠神怡。坐喺度一邊欣賞窗外嘅風景,一邊享受這些簡單卻美味嘅食物,呢種感覺實在太舒坦了。如果你都喜歡搵些好味順口嘅平民美食,記得唔好錯過呢度啊!👍🏼服务方面都無話可說,店員嘅態度好親切好有耐性,食物上得咁快,滿足晒!